Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castells de 8 dels Castellers de Vilafranca a Lloret de Mar

Amb menys camises de les esperades els verds no van poder revalidar el castell de 9 fet la temporada passada a la població de la Selva

Abans de començar l’actuació es va inaugurar a la façana de l’Ajuntament de Lloret una placa commemorativa del primer castell de 9 vist a la ciutat i a la comarca de la Selva.

Els Castellers de Vilafranca van obrir la diada amb el 4 de 8, un castell on es va aprofitar per fer pujar una barreja entre gent veterana i gent jove, que van descarregar sense cap contratemps. Van seguir la diada amb el 3 de 8, aquest amb renovació per la part de baix, un pis de segons jove i inèdit, que va defensar els castells amb molta calma, el cinquè de la temporada. Cal dir que els castells bàsics de 8 no son, o no haurien de ser, cap problema per colles com la de Vilafranca. En tercera ronda, descartat el castell de 9, van poder completar la seva segona Torre de 8 amb folre de la temporada, un castell que necessiten anar rodant i que enguany arriba més tard que altres temporades. Van poder-la defensar però amb feina a nivell de quints. Van acomiadar la diada amb pilar de mèrit, ensenyant de nou el seu renovat pilar de 6. El cinquè descarregat a plaça i que ja es cridat a pujar dalt del folre. Una diada on es va complir l’expedient. Ara la crida a de ser a Tarragona dissabte vinent on s’espera l’estrena del 4 de 9 folrat.

Van ser acompanyats com la temporada passada pels Marrecs de Salt que van fer,  un intent desmuntat de 4 de 8, el 4 de 8 carregat, a més de la torre de 7 i el 5 de 7. Els Castellers de l’Alt Maresme va sumar el 4 de 7 i els dos castells de 7 amb l’agulla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: