Dimecres, 16 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Balanç positiu de les Fires de Maig malgrat la pluja que ha fet baixar el nombre de visitants

Els membres de la comissió de Fires balanç de l’edició d’aquest 2019. Unes fires que van estar marcades per la pluja, tant la de divendres com la de diumenge a la tarda.

Malgrat tot, el regidor de promoció econòmica, Joan Manel Montfort, en feia un balanç positiu. Explicava, amb les dades a la mà, que tot i que s’ha registrat un descens de prop de 10.000 visitants respecte el 2018; han passat per la Fira enguany 38.241 persones, la valoració és positiva. Entre altres qüestions destacava que s’ha aconseguit augmentar el nombre de persones que han passat per el pavelló de la llar, que era un dels seus objectius.

Montfort reconeixia que aquest any s’havia fet un esforç important en la promoció de les Fires, que considerava havia donat els seus fruit tot i que evidentment la pluja sobre tot de diumenge havia fet difícil arribar a assolir millors resultats en quan a visitants. En referència a un altre dels paràmetres amb que es valoren les Fires de Maig habitualment, la venda de cotxes, es considerava que també era un resultat positiu ja que s’estava al nivell de les xifres del 2017, que va ser un any normal.

Des de la Comissió també volien destacar el fet que les Fires continuen sent un pol d’atracció per els visitants, i que mantenen l’interès de les empreses i comerços per assistir-hi. De fet, entre els visitants la gran majoria comentaven que tornarien l’any vinent, i entre els expositors un 80% mostraven també voluntat de repetir.

Un cop feta la valoració de l’edició d’aquest 2019, la comissió ha de començar ja ha treballar per la del proper any, i en aquest sentit Montfort apuntava que s’han d’analitzar tots els paràmetres i continuar adaptant-se any a any a les necessitats i demandes tant dels expositors com dels visitants.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: