Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Articulacions’: les creacions del batxillerat artístic del Milà en una exposició

L’alumnat de batxillerat artístic de l’INS Milà i Fontanals exposa els seus treballs en una exposició a la Sala dels Trinitaris.

Amb el títol ‘Articulacions’, l’alumnat del Batxillerat Artístic de l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca mostra des d’aquest dijous i fins al 16 de juny els projectes artístics realitzats durant el curs acadèmic 2018-2019 en una exposició a la Sala dels Trinitaris. La mostra és un recull de les creacions de l’alumnat en les que són les seves primeres passes en el món de l’art. ‘Articulacions’ presenta manifestacions dels diversos llenguatges de l’expressió audiovisual i plàstica com pintura, dibuix o escultura, a través dels quals els nois i les noies articulen la seva visió de la realitat que els envolta amb una qualitat que pot sorprendre per la seva joventut.

La cap del departament d’educació visual i plàstica de l’Institut Milà i Fontanals, Rebeca Menchón, destaca que l’exposició és una manera de treure l’art que es fa a l’institut al carrer.

Una de les artistes que exposen obra en aquesta exposició és la Foix Montaner, que ara acaba segon de batxillerat artístic i que vol especialitzar-se en la restauració de pintura.

L’exposició va ser inaugurada pel director de l’institut Pere Martí i la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat. La regidora destacava la qualitat de les obres presentades i el camí que s’està seguint per donar a conèixer a tota la població el que es fa als centres d’ensenyament de la vila.

L’exhibició, en definitiva, resulta un reflex de la pluralitat de l’alumnat, de les seves variades inquietuds i distintes mirades plenes de sensibilitat i talent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: