Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aida Rivero rep els 3.000€ del premi del sector d’automoció sortejat durant les Fires de Maig

Aida Rivero rep els 3.000€ del premi del sector d’automoció sortejat durant les Fires de Maig

El sorteig s’ha fet entre les persones que van comprar o aparaular un vehicle durant les passades Fires de Maig, i finalment la guanyadora ha estat una jove de Vilafranca.

Per tretzè any consecutiu, durant les Fires de Maig s’han sortejat 3.000 € entre totes les persones que han fet una reserva en ferm o han adquirit un automòbil, durant els tres dies de les Fires, en un dels concessionaris adherits a aquesta campanya promocional.

En el sorteig han participat 154 compradors procedents de diferents poblacions: el 31% dels compradors eren de Vilafranca, el 30% de la resta de l’Alt Penedès, un 8% del Garraf, un 9% del Baix Penedès, un 12% de l’Anoia i el 10% restant procedien de municipis d’altres comarques com Corbera de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Manresa, Ripollet, Vilassar de Mar, Roda de Barà i la Riera de Gaià.

Enguany el premi ha estat per a Aida Rivero Ventura, veïna de Vilafranca, que durant les Fires de Maig va adquirir un Toyota Corolla. El cap de vendes del concessionari Supramotor, Josep Lluís Pradas, li ha lliurat el vehicle davant la presència del tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: