Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Adrián Candamio, tercera incorporació del Patí Vilafranca

Adrián Candamio, tercera incorporació del Patí Vilafranca

Ho ha confirmat per internet l’entitat vilafranquina

El Patí Vilafranca ha incorporat per la propera temporada al jove jugador gallec del Liceo B, Adrián Candamio de 23 anys, que aquesta temporada ha estat el màxim golejador de l’OK Lliga Plata amb 38 gols en 24 partits.
Candamio és un jugador crescut i fet a les categories base del Liceo, quan va arribar a l’edat sènior, va anar a jugar un any al Cerceda a l’OK Lliga, posteriorment també va vestir la camiseta del Shum Maçanet ara farà dos anys, però va tornar a casa seva, per jugar la lliga gallega i poder pujar a l’OKlliga Plata amb el Liceo B, on no només va aconseguir l’ascens la temporada 16/17, sinó que també, enguany, ha jugat la Copa de la Princesa i ha estat el màxim golejador de la categoria.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: