Dijous, 12 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
60 participants i 12 empreses en l’últim Speed Dating impulsat pel Grup Cooperatiu Entrem-hi

60 participants i 12 empreses en l’últim Speed Dating impulsat pel Grup Cooperatiu Entrem-hi

El 29 de maig va tenir lloc a les instal·lacions de la Fassina de Vilafranca, una nova jornada d’Speed Dating Empresarial, que va començar a les 11 del matí i es va allargar fins a la 1 del migdia.

Aquesta vegada, Entrem-hi va organitzar l’esdeveniment conjuntament amb l’Ajuntament de Vilafranca, la Fundació Pro Penedès i Actua Cooperativa, fet que va permetre fer arribar la proposta a diferents col·lectius. Des del Grup Cooperatiu ja s’han organitzat més de 10 speed datings en els darrers quatre anys, però aquest ha estat el més ambiciós en termes de participació.

Hi van participar 12 empreses del territori, Abacus Cooperativa, Cafès Novell, Decatlhon, Adecco, Casa Ametller Origen, Transports Coral, Carrefour, Garbet, Sol i Vi, Diswork, Nou Verd i Nou Set, i 60 persones d’edats diferents que es troben en situació d’atur i que busquen feina de manera activa. Es van fer prop 200 entrevistes de 5 minuts de durada cadascuna, temps que permet, d’una banda, que els entrevistats expliquin la seva experiència i els objectius laborals i, de l’altra, als entrevistadors avaluar en funció de les necessitats.

L’Speed Dating empresarial és una pràctica que s’utilitza per a emprenedors que disposen de tant sols uns minuts per convèncer als inversors per tal que apostin per la seva idea. No obstant, Entrem-hi ha creat la seva versió del mètode, no només amb l’objectiu de que les persones trobin feina, sinó també el d’entrenar-les davant d’una situació sovint temuda, l’entrevista.

Un altre èxit d’aquest Speed Dating ha estat la organització compartida entre les diferents Entitats i empreses del territori, que treballen per la inserció laboral de persones en situació d’atur i especials dificultats. Un bon exemple de intercooperació pública-social i empresarial.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

04:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Pica lletres
Concurs per millorar l'ús del català, amb Clàudia Climent

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: