Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

2.414 persones han participat a la segona edició d’Obrim Vilafranca

El nou sistema d’inscripció amb reserva prèvia a 6 de les 15 cases va permetre evitar les esperes de la primera edició.

La jornada d’Obrim Vilafranca, que va tenir lloc el passat diumenge, va permetre visitar un total de 15 cases i edificis patrimonials de la vila. La jornada va comptar amb la participació de 2.414 persones en total.

El nou sistema d’inscripció amb reserva prèvia a 6 de les 15 cases va permetre evitar les esperes de la primera edició. Els visitants arribaven a l’hora reservada i així es van poder evitar les cues.

Aquest sistema també va permetre una major agilitat a la resta de les cases on no calia reserva prèvia i on tampoc es van originar cues.

El nombre de visites amb guia va ser de 102 i tres espais van estar oberts amb entrada lliure i ininterrompuda: la basílica de Santa Maria, l’església i el claustre de Sant Francesc i l’església i el claustre dels Trinitaris.

Del total de 2.414 visites, 846 van tenir lloc a les sis cases amb reserva anticipada, 902 als sis espais sense reserva prèvia i 666 a les visites lliures.
Pel que fa a la procedència dels visitants, un 68% eren de Vilafranca, 18% de l’àmbit Penedès, i un 14% fora de l’àmbit Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: