Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tot ja està a punt per les eleccions municipals i europees d’aquest diumenge

La Nau és nou espai substituint l’escola Pau Boada.

A Vilafranca aquest diumenge 27.586 ciutadans podran anar a votar en alguna de les 38 meses distribuïdes en 12 col.legis electorals. El cens ha crescut en 359 persones respecte a l’anterior convocatòria municipal del 2015. La principal novetat d’aquest diumenge és que les persones que fins ara votaven a l’escola Pau Boada, en aquesta ocasió ho faran a l’Espai “La Nau”, l’Antic Mercat de La Pelegrina, situat en el carrer Baltà de Cela.
Aquest canvi té vocació d’una certa estabilitat en el temps, i respon a la voluntat que els processos electorals, tinguin lloc en festiu o no, no causin interferències ni trastorns en els centres educatius.
Com és habitual les meses electorals es constituiran a les vuit del matí del diumenge, una hora abans d’obrir els collegis i permetre les votacions. Unes votacions que es podran realitzar durant tota la jornada fins a les vuit del vespre, hora en que es tancaran els collegis. Desprès serà en torn del recompte de vots, que començarà per les urnes de les eleccions europees, i quan acabi aquest recompte s’iniciarà el de les municipals, pel que es preveu una nit llarga.
Ràdio Vilafranca i Penedès TV faran un seguiment de la jornada electoral des de primera hora del matí i oferiran un programa informatiu especial a les dues del migdia. A partir de les vuit dels vespre els dos mitjans de comunicació, també de manera conjunta, iniciaran l’especial de la nit electoral amb un seguiment dels resultats de Vilafranca i comarca, amb connexions a les seus dels partits polítics que es presenten en aquestes eleccions a Vilafranca.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: