Dimarts, 25 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre la convocatòria per a participar al campament internacional de joves a Alemanya

Vilafranca ja fa anys que hi participa i les experiències són enriquidores.

Coincidint amb la celebració del Dia d’Europa la regidora de Relacions Internacionals, Xell Montserrat, explica que Vilafranca participa un any més a la trobada de joves que organitza la xarxa de ciutats agermanades amb Bühl. Enguany, el campament tindrà lloc a Schkeuditz, a Alemanya, del 3 al 10 d’agost, i va dirigit a joves d’entre 15 i 17 anys complerts durant el campament, residents a Vilafranca i que tinguin coneixements d’anglès ja que és la llengua de treball de la trobada.
Hi poden anar 5 joves i un monitor i la data límit per a les inscripcions és el 31 de maig. Els joves interessats a participar-hi hauran de fer arribar un CV a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.
Per a més informació cal posar-se en contacte amb el Servei de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Vilafranca.
D’altra banda també amb motiu del Dia d’Europa s’ha fet aribar informació sobre la Unió Europea als centres de secundària de Vilafranca i Penedès Tv emet aquest divendres una entrevista divulgativa amb l’exsecretari general del Consell Català del Moviment Europeu, Joaquim Millan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: