Dijous, 14 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inicia el canvi a l’enllumenat amb tecnologia LED en dos barris de Vilafranca

Aquesta setmana començaran els treballs de substitució de les lluminàries de l’enllumenat pública per tecnologia LED en vies públiques els barris del Centre i de les Clotes.

En concret se substituiran 6 quadres d’enllumenat amb un total de 514 punts de llum. Amb aquest canvi s’espera una reducció del consum d’energia elèctrica de més del 60%, amb un estalvi de més de 40.000€/any i la reducció de les emissions de CO2 en 60,27 Tn CO2/any.

A les Clotes se substituirà l’enllumenat del balcó de les Clotes, el carrer Torrelles de Foix i la plaça de la Verema. Al barri del Centre se substitueix per LED l’enllumenat de pràcticament tots els carrers i places inclosos en l’illa de vianants.

Els treballs s’allargaran durant uns 3 mesos i compten amb un ajut econòmic de 300.000 euros dels fons FEDER de la Unió Europea amb càrrec a les línies d’ajuda del Fons Nacional d’Estalvi i Eficiència Energètica de l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energía (IDAE), adscrit al Ministeri per a la Transició Ecològica.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: