Dilluns, 13 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat el II Concurs de relats breus sobre voluntariat de Vilafranca

El regidor de Participació i Voluntariat de l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, va presentar dilluns la segona convocatòria del concurs de relats breus sobre voluntariat.

L’objectiu d’aquest certamen és de donar a conèixer l’Oficina del Voluntariat, fomentant la participació i promovent accions que ressaltin valors lligats al voluntariat. Els relats que es presentin, preferiblement han de basar-se en experiències personals, però també poden ser relats ficticis per potenciar el caràcter literari del text.

Medialdea va explicar alguna petit canvi de les bases en relació a l’any passat, com és el pas de tres categories a només dues. Una categoria juvenil de 18 a 30 anys, i una categoria sènior de més de 30 anys.

Els treballs guanyadors en cada categoria rebran un premi en metàl·lic de 200 euros. Es poden presentar fins el dia 31 de juliol.

La composició del jurat és la mateixa que l’edició anterior. Són David Monteagudo, José Matas Crespo, Isabel del Pilar Valero i Conchi Hito. Monteagudo, en representació del jurat, comentava que tenen el compromís de llegir-se tots els treballs i aplicar un criteri literari per sobre de tot.

El veredicte es farà públic en un acte obert el 19 de setembre de 2019, a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca. Un cop fet públic el veredicte, els relats es publicaran a la pàgina web de participació i Voluntariat.
Les bases i tota la informació del concurs es troba publicada a la pàgina web del voluntariat www.participacioivoluntariat.vilafranca.cat
Els treballs s’han d’enviar a

Efemèrides

12 de Juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: