Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sánchez Llibre posa l’accent en el factor humà en la conferència inaugural de les Fires de Maig

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha estat el protagonista de la conferència inaugural de les Fires de Maig.

El conferenciant ha estat rebut per l’alcalde i diversos regidors i regidores de l’Ajuntament, així com pels integrants de la Comissió de Fires. El regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort ha presentat el ponent, destacant la seva llarga trajectòria com a empresari i com a polític. Montfort també ha fet referència a l’actuació de Sánchez Llibre durant l’atac d’un grup d’ultres a l’acte de la diada del 2013 a la llibreria Blanquerna de Madrid, en què va ser agredit. Un comentari que ha arrencat l’aplaudiment del públic.

En el transcurs de l’acte, celebrat a l’Auditori Municipal i retransmès en directe per Penedès Televisió, Josep Sánchez Llibre ha destacat que «una fira empresarial ens connecta amb el factor humà». I ha posat l’accent en les possibilitats que brinden les Fires de Maig per dialogar, intercanviar punts de vista i estrènyer lligams personals.

Sánchez Llibre també ha fet referència al sector vitivinícola i al seu paper capdavanter en el diàleg entre economia productiva, sostenibilitat i respecte pel medi ambient.

Després d’aquesta part de la conferència dedicada a les Fires de Maig com a esdeveniment. Sánchez Llibre ha fet referència a l’informe de competitivitat comarcal elaborat per la Federació Empresarial del Gran Penedès, tot agraint la feina que fa l’entitat. En aquest sentit ha dit que el Penedès és un territori competitiu econòmicament i socialment i ha assenyalat com un dels seus reptes prioritaris la millora de la qualificació professional.

El president de Foment del Treball també ha parlat de l’entitat que presideix, tot destacant que no volen fer política sinó defensar els interessos dels empresaris. Sánchez Llibre ha explicat els objectius prioritaris de Foment del Treball resumint-los en la creació de riquesa i ocupació i la redistribució d’aquesta riquesa per reduir les desigualtats que ha accentuat la crisi, tot destacant que tota persona ha de «guanyar-se la vida dignament».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: