Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Romero explica les primeres mesures que emprendria si fos alcalde

El candidat del PSC, Francisco Romero, ha explicat les primeres mesures que emprendrà des de l’Ajuntament si és escollit alcalde de Vilafranca.

El socialista prioritzarà, pel que fa a la inversió disponible, un Pla Integral per a tots els barris. Un programa que prenent com a model la Llei de Barris, analitzarà in situ cada situació i incorporarà tots els aspectes a tenir en compte, des del manteniment als serveis a les persones.

En l’aspecte més social, Romero manifesta que aquesta és una bona manera de poder assegurar que tothom surt de la crisi amb igualtat d’oportunitats i que també permetrà detectar, per exemple, la soledat de la gent gran o si hi ha segregació a les escoles. És així com es reforçaran les polítiques socials i d’educació i els plans ocupacionals des dels barris.

Una altra de les mesures que Romero posaria en marxa en cas de ser escollit alcalde seria el suport a les entitats de la vila. El socialista assegura que durant els anys de la crisi, les entitats han hagut d’aparcar alguns dels seus projectes i considera que ara és ja el moment de tornar a fer convocatòries públiques per ajudar-les a tirar-los endavant.

Romero també ha manifestat la intenció de reunir-se amb el govern de Pedro Sánchez per tal d’acordar la parada de trens regionals a Vilafranca.

Finalment, una altra de les mesures que tirarà endavant serà un programa transversal d’energies renovables i de canvi climàtic que impliqui les grans àrees de gestió municipal com l’Urbanisme i la promoció de la ciutat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: