Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Pelegrins’, del coreògraf Miquel Barcelona, ha tancat el Festival Dansòmetre

La funció a Vilafranca comptava amb la intervenció de l’alumnat de les escoles de dansa de la vila.

Divendres al vespre, al teatre municipal Cal Bolet, es tancaven els actes del Festival Dansòmetre amb l’espectacle ‘Pelegrins’, de Miquel Barcelona. La funció a Vilafranca comptava amb la intervenció de l’alumnat de les escoles de dansa de la vila.

La companyia Miquel Barcelona presenta a ‘Pelegrins’ una peça que combina la dansa i la música en directe. Una mirada multidisciplinar que parla sobre la figura del pelegrí i els seus camins d’aprenentatge.

Dins del Dansòmetre, la peça esdevenia la suma d’aquest projecte original amb tot un treball previ de creació col·lectiva que el coreògraf Miquel Barcelona va fer fa setmanes a Vilafranca i que es materialitzava aquest passat divendres sobre l’escenari de Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: