Dimarts, 25 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Municipis de l’Alt Penedès disposaran de punts wifi gratuïts gràcies a la iniciativa WIFI4EU

Tres municipis de l’Alt Penedès disposaran de punts wifi gratuïts en espais públics gràcies a la iniciativa WIFI4EU de la Comissió Europea .

La Comissió Europea ha publicat avui el resultat de la segona convocatòria de propostes WiFi4EU, que es va fer del 4 al 5 d’abril. Finalment seran 3.400 els municipis que rebran un bo de 15.000 euros per poder instal·lar zones wifi en espais públics, inclosos ajuntaments, biblioteques públiques, museus, parcs públics o places. El pressupost total d’aquesta convocatòria és de 51 milions d’euros i s’han rebut sol·licituds de tots els països de la UE, Islàndia i Noruega. En aquesta segona convocatòria són cent el municipis catalans que han estat seleccionats i que se sumen als quaranta-quatre que van ser-ho en la passada edició. Entre aquests hi ha Vilafranca, Sant Sadurní i Santa Margarida i els Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: