Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més d’una setantena expositors participaran a la 14a Mostra de Cervesa Artesana de Mediona

La XIV Mostra de la Cervesa Artesana, que es farà el proper dissabte 8 de juny a Mediona, es preveu enguany també força exitosa a nivell d’assistència i participació.

Així ho van explicar dimarts al matí els organitzadors, l’empresa local de cervesa artesana Ales Agullons i l’Ajuntament de Mediona en una roda de premsa al Consell Comarcal de l’Alt Penedès. A l’edició d’enguany hi haurà 74 expositors. La majoria son de Catalunya i de la resta de l’Estat, però també hi haurà expositors estrangers: 2 cerveseries belgues i potser una d’anglesa.

La mostra d’enguany es continuarà fent al camp de futbol del municipi i, la novetat d’enguany, serà la projecció del documental «Lambic» de Dani Ruiz de Cerve TV.

La presentació de la mostra també va comptar amb la presència de l’actual alcalde de Mediona, Servand Casas, que més enllà de la previsió d’assistència que ronda entre les 8.000 i 10.000 persones, el més important és que aquestes en surtin contentes i satisfetes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: