Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mediona ha celebrat la quarta edició del Medimàgic amb un homenatge al Màgic Andreu

El Medimàgic va comptar amb una gran gala amb la participació de grans noms de l’escena internacional.

El passat cap de setmana Sant Joan de Mediona va acollir el quart festival de màgia, Medimàgic. Com és tradició va comptar amb l’homenatge a un gran de la màgia, amb la gran gala internacional amb mags de renom i la gala infantil, entre altres activitats. El mag Selvin, director artístic del festival, expressava la seva satisfacció per la bona trajectòria que està traçant el Medimàgic.

Com és habitual, el festival començava dissabte al matí amb l’homenatge a la trajectòria a un mag o maga de renom. Enguany s’ha volgut reconèixer la tasca feta durant molts anys dins el món de la màgia del Màgic Andreu. Així es va col·locar una placa amb el nom del protagonista al mural del Medimàgic al costat dels homenatjats en les edicions anteriors. El Màgic Andreu es mostrava molt content per aquest reconeixement.

L’alcalde de Sant Joan de Mediona, Servand Casas, que ha vist néixer i créixer el Medimàgic, vivia el seu darrer festival màgic com a alcalde amb satisfacció per la feina feta i amb el convenciment que el Medimàgic encara té molt camí per recórrer.

El Medimàgic va comptar amb una gran gala amb la participació de grans noms de l’escena internacional com el televisiu Yunke, la maga alemanya Alana, el madrileny Héctor Mancha, la catalana Maria Altés o la italiana Màgica Gilly, la primera maga professional amb Síndrome de Down. A banda de l’homenatge al Màgic Andreu i la gran gala màgica, el Medimàgic comptava un any més amb el vermut màgic i la gala de joves mags.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: