Dijous, 26 de Novembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Alt Penedès es torna a classificar per la final al Concurs de Prototips de Siemens

L’institut vilafranquí ha estat seleccionat un cop més com a finalista a l’onzena edició del concurs de prototips que organitza la multinacional Siemens.

El projecte que ha presentat l’alumnat del cicle superior d’Automatització i robòtica industrial de l’Institut Alt Penedès es diu Verpackung 4.0 i es tracta d’un sistema que adapta la caixa de cartró a la dimensió del producte que ha d’anar al seu interior. El sistema permet l’empaquetat automàtic del producte sense malbaratar cartró.

Empreses, institucions de formació professional i universitats adherides al butlletí electrònic de Siemens poden votar en línia els tres projectes finalistes que considerin que mereixen el premi del concurs en aquest enllaç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: