Dilluns, 21 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició dels 25 anys del Llegir per sentir es pot visitar fins al 2 de juny

L’exposició ‘25 anys del Llegir per sentir’ es pot visitar de dilluns a divendres de cinc a vuit de la tarda i els dissabtes, diumenges i festius, d’onze a dues.

La celebració del 25è aniversari del programa de Ràdio Vilafranca sobre literatura infantil i juvenil Llegir per sentir continua amb una exposició que va ser inaugurada dissabte al migdia al Claustre de Sant Francesc i que es podrà visitar fins al diumenge 2 de juny.

L’exposició mostra gran part dels llibres d’il·lustradors entrevistats i homenatja una de les primeres il·lustradores que s’hi va entrevistar, la Maria Rius i Camps, a través del seu darrer llibre il·lustrat – autobiogràfic- que porta per títol ‘Les finestres de la Maria’.

La inauguració va anar a càrrec del regidor de Cultura Raimon Gusi i va comptar amb la presència de Rius, que va estar acompanyada pels responsables del programa, Pere Martí i Josep M. Soler, la comissària de l’exposició Núria Tomàs i el director de Ràdio Vilafranca i Penedès TV Josep Alsina.
El coordinador del Llegir per sentir, Pere Martí, explicava que l’exposició representa un punt d’inflexió en la commemoració de l’aniversari. Uns 25 anys que han cridat l’atenció de mitjans nacionals i que han suposat reconeixements com la menció de qualitat als premis de Ràdio Associació de Catalunya.

A banda de les il·lustracions originals de ‘Les finestres de la Maria’, gràcies a la col·laboració de la Biblioteca Torras i Bages, l’exposició compta amb un racó de lectura amb els llibres d’una vuitantena d’il·lustradors i il·lustradores que han estat entrevistats al Llegir per sentir. També hi ha un espai perquè els nens i nenes visitants dibuixin les seves pròpies finestres, seguint la línia de les dibuixades per la Maria Rius, que retraten moments especials de la seva infantesa a Sant Pere de Riudebitlles.

L’exposició ‘25 anys del Llegir per sentir’ es pot visitar de dilluns a divendres de cinc a vuit de la tarda i els dissabtes, diumenges i festius, d’onze a dues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: