Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’EVA porta més de 50 espectacles a 18 municipis de l’Alt i el Baix Penedès

El Festival En Veu Alta arriba a la seva 15a edició al Penedès escampant narrativa i oralitat arreu del territori.

Precisament, aquest territori és un dels grans protagonistes d’un festival que suma enguany divuit municipis i més de 40 emplaçaments on hi tindran lloc fins a 55 espectacles.

La narració, la paraula dita, el contingut sense artificis és l’essència de l’EVA. Però també ho és el territori, un aspecte en el qual es posa especial èmfasi aquest any. Divuit municipis de l’Alt i el Baix Penedès mostraran a través dels espectacles del festival En Veu Alta la seva diversitat i riquesa cultural, social i patrimonial.

Entre els espectacles hi ha multitud de propostes. Roger Mas serà a la Capella de l’Índex de Sant Sadurní i al Vendrell, als jardins de la Fundació Fenosa, amb dos concerts on el cantautor solsoní portarà el seu univers amb especial respecte vers l’obra de grans creadors. La inauguració de la 15a edició de l’Eva Penedès la protagonitzarà la narradora Jordina Biosca, directora del festival, amb ‘Pregó’, un espectacle que baixa a les profunditats i que tindrà lloc el divendres 31 de maig a Sant Sadurní. Enguany hi haurà també un doblet que ens durà cap al Far West.

D’una banda amb el cabaret poètic i evocador ‘Johnny & Vienna’, que presenta cançons i paraules plenes de poesia i humor que hem sentit als millors westerns. L’altre viatge al oest americà serà amb el narrador Juanan Rodríguez, amb ‘Del Far West, yo me quedo con los indios’.

L’EVA comptarà enguany amb la narradora colombiana Carolina Rueda, amb Robert Long, que ens endinsarà al món de Milton Erickson, i amb José Manuel Garzón, aquest cop amb ‘Nacidos culpables’ on parlen testimonis reals, fills de membres de les SS de l’alemanya nazi que han heretat una culpa que no és seva.

Tot el programa complet i els detalls de cada proposta es poden consultar a la pàgina web de l’EVA. (www.enveualta.com)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: