Dijous, 4 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espai Jove la Nau va acollir dilluns el primer taller de basket beat

Es tracta d’una metodologia d’acció social que acompanya les persones en el seu creixement personal a través de l’aprenentatge i creació musical en grup.

Una nova manera divertida i original de fer música amb pilotes de bàsquet. El taller, amb el nom de «Tocar les pilotes», va anar a càrrec del músic Roger Sans, intèrpret de la companyia Big Band Basket Beat Barcelona.

Roger Sans és músic, pianista, professor i és un persona molt interessada en l’enfocament transdisciplinar de les arts escèniques i en els seus processos i educatius. Llicenciat per la Guildhall School of Music de Londres com a pianista, s’ha format en teatre de moviment, dansa creativa, en la pedagogia Orff Schulwerk, en la metodologia Basket beat i en disciplines per l’autoconeixement i l’empoderament personal. Dóna classes a l’escola municipal de música de Can Fargues a Barcelona i forma part de diferents projectes musicals relacionats amb les músiques del món i la improvisació musical. 

Aquesta és una activitat “Per saber-ne més!” de la programació d’espectacles professionals del Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de l’Ajuntament de Vilafranca, que es repetirà dilluns 20 de maig. Està vinculada a l’espectacle Un nosaltres abans que un jo de la companyia Big Band Basket Beat Barcelona que es representarà diumenge 26 de maig a les 7 del vespre a l’auditori municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: