Dimarts, 21 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’Espai Jove la Nau va acollir dilluns el primer taller de basket beat

Es tracta d’una metodologia d’acció social que acompanya les persones en el seu creixement personal a través de l’aprenentatge i creació musical en grup.

Una nova manera divertida i original de fer música amb pilotes de bàsquet. El taller, amb el nom de «Tocar les pilotes», va anar a càrrec del músic Roger Sans, intèrpret de la companyia Big Band Basket Beat Barcelona.

Roger Sans és músic, pianista, professor i és un persona molt interessada en l’enfocament transdisciplinar de les arts escèniques i en els seus processos i educatius. Llicenciat per la Guildhall School of Music de Londres com a pianista, s’ha format en teatre de moviment, dansa creativa, en la pedagogia Orff Schulwerk, en la metodologia Basket beat i en disciplines per l’autoconeixement i l’empoderament personal. Dóna classes a l’escola municipal de música de Can Fargues a Barcelona i forma part de diferents projectes musicals relacionats amb les músiques del món i la improvisació musical. 

Aquesta és una activitat “Per saber-ne més!” de la programació d’espectacles professionals del Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de l’Ajuntament de Vilafranca, que es repetirà dilluns 20 de maig. Està vinculada a l’espectacle Un nosaltres abans que un jo de la companyia Big Band Basket Beat Barcelona que es representarà diumenge 26 de maig a les 7 del vespre a l’auditori municipal.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

08:30
Notícies en xarxa
Informació general
09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
10:30
Diades castelleres
Samuel Martínez - joier

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: