Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espai Jove La Nau desplega serveis i amplia línies de treball vers la gent jove de Vilafranca

Una de les novetats és la primera residència artística a La Nau.

Aquest dimarts a la tarda s’han presentat les noves propostes que des de l’espai jove La Nau s’estan desplegant amb l’objectiu de desenvolupar nous recursos, serveis i projectes d’activitats per a la gent jove.

En aquesta línia, el tècnic de Joventut Ruben Calvo ha explicat que l’ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Catalana del Lleure Educatiu i Sociocultural que permetrà realitzar accions formatives de caràcter professionalitzador a La Nau de manera regular i especialment pensades per a les persones joves. De moment hi ha concretades dues formacions per aquest 2019 que són: ‘Mindfulness i altres estratègies personals per al control de l’estrès’, que començarà al juny, i ‘Educació en perspectiva de gènere’, que tindrà lloc al mes d’octubre.

Les inscripcions de les dues formacions ja estan obertes, i tota la informació es pot trobar al web joventut.vilafranca.cat.

Una altra novetat és la primera residència artística a La Nau. El músic Joan Solana, sota la marca de Jolly Damper, lidera un projecte amb la participació d’altres joves penedesencs que es materialitzarà en una creació audiovisual.

Finalment, el regidor de Joventut Miquel Medialdea ha explicat que La Nau serà nou espai municipal de recollida d’ordinadors del projecte solidari Labdoo.

Medialdea ha explicat que des de l’obertura de La Nau «es va plasmant, mes a mes, un increment de joves que es van aproximant a l’equipament», principalment per participar de les activitats que s’hi organitzen i l’ús lliure dels espais. Paral·lelament, durant el 2019, la previsió és «anar dotant l’espai dels recursos necessaris per atendre la demanda».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: