Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escena Jove tanca els seus 20 anys amb satisfacció per la feina feta i la bona acollida

Des de 1999 la canalla i el jovent de Vilafranca pugen a l’escenari del teatre Cal Bolet per mostrar al públic el que han treballat durant tot el curs escolar.

En aquests vint anys, Cal Bolet ha acollit més de 4.500 alumnes i s’hi han fet més de 320 obres teatrals. Tota una experiència teatral que ha servit per compartir la diversió, el talent, les llàgrimes, els aplaudiments i tot el que s’aprèn quan el teatre obre les portes.

Com comentava Carla Sanmartín, tècnica de Cultura de l’Ajuntament, és una aposta més per considerar el teatre com a eina formadora per a infants i joves. I fer-ho de la manera més professional possible sobre un escenari.

Des de Cultura la valoració que en fan és positiva del funcionament d’aquesta proposta que permet posar en valor la feina que es fa en les activitats extraescolars de teatre en els centres. Aquest darrer any, com en els anteriors, l’afluència de públic ha estat molt alta.

Les representacions es feien divendres 24 i dissabte 25 de maig a les 7 de la tarda al Teatre Municipal Cal Bolet. Hi participaven nois i noies dels cursos d’ESO i Batxillerat dels instituts Alt Penedès, Eugeni d’Ors, Milà i Fontanals i el col·legi Sant Ramon de Penyafort, que oferien un total de 7 obres diferents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: