Dilluns, 22 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les sales d’estudi municipals de Vilafranca amplien l’horari fins a finals de juny

Com cada any per aquetes dates les sales d’estudi amplien el seu horari amb la voluntat de facilitar espais de treball als estudiants de la vila.

Fins al 28 juny les sales d’estudi municipals ‘Casa Amiguet’ i ‘ESCAVI’ amplien, un any més, el seu horari de servei a l’estudi coincidint amb el període d’exàmens de final de curs dels estudiants universitaris i d’estudis post obligatoris.

Amb aquesta ampliació l’horari passa a ser de dilluns a diumenge de les 9 del matí a les 2 del migdia, i de les 4 de la tarda a les 10 de la nit. El diumenge, 23 de juny, revetlla de Sant Joan, les sales tancaran a 2/4 de 9 del vespre, i romandran tancades el dia 24 de juny, festiu.

L’ampliació horària té la finalitat d’oferir un espai d’estudi lliure i facilitar la tasca de l’estudiant en un entorn pròxim durant un dels períodes de més intensitat en l’ús i aprofitament d’aquest servei, en el qual s’ajunten els exàmens de final de curs amb la preparació de les proves d’accés a la universitat.

A finals del curs passat, durant el mateix període d’ampliació horària, van fer-hi ús d’aquests espais 5.314 persones, principalment joves estudiants de batxillerat, formació professional i estudis universitaris.

Les sales d’estudi tornaran a obrir amb l’horari habitual, a partir del dilluns 2 de setembre. Els mesos de juliol i agost les sales romanen tancades, però la biblioteca Torras i Bages obre en el seu horari d’estiu.

Les sales d’estudi municipal ofereixen un total de 157 punts de treball, connexió wi·fi gratuïta, una sala a part per a l’estudi i treball en grup (en el cas de la sala Casa Amiguet) i 8 punts d’accés gratuït a Internet amb servei d’impressió.

Enquesta

M'agrada fer vacances el mes de…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
18:30
Diades castelleres
Diada de les Santes
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: