Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les llars municipals d’infants de Vilafranca han fet aquesta setmana jornades de portes obertes

Malgrat la pluja de divendres les llars d’infants municipals de Vilafranca tancaven amb bones sensacions la setmana de portes obertes que han fet entre el 29 d’abril i el 3 de maig.

Com en aquest cas a la Llar d’Infants El Parquet, les visites han estat constants aquests dies per tal de permetre a les famílies conèixer les instal·lacions, però també tenir l’oportunitat de veure-les funcionant amb normalitat.

El personal educador està a disposició de les famílies per aclarir possibles dubtes tant en relació a la formalització de la preinscripció com a aspectes de caire educatiu i d’organització. La directora de El Parquet, Àfrica Secka, era l’encarregada de rebre a les famílies i conduir-los en la visita per les instal·lacions. Secka explica que la majoria de dubtes tenen a veure amb qüestions logístiques com ara els horaris; però cada cop les famílies tenen més informació i volen conèixer millor el projecte pedagògic.

El període de preinscripció a les llars l’Enxaneta, Sol Solet, Lola Anglada i El Parquet per la curs 2019-2020 serà del 8 al 17 de maig, ambdós inclosos. La regidora d’Ensenyament Txell Montserrat recordava que l’oferta de places s’ajusta a la demanda en funció de la preinscripció. Una de les novetats d’aquest curs és l’oferta de places per a nadons també a la llar Lola Anglada.

La tramitació s’activarà el dia d’inici de la preinscripció i caldrà fer-la on-line a través la web municipal, www.vilafranca.cat. Les famílies que ho desitgin podran realitzar el tràmit presencialment a l’Oficina Municipal d’Educació, al carrer Santa Maria, número 2, 1a planta.

Es poden preinscriure a totes les llars municipals d’infants els nens i les nenes que hagin nascut entre l’1 de gener de 2017 i el 31 de desembre de 2018, a més a més la llar el Parquet i Lola Anglada també disposaran de places per a infants nascuts entre l’1 de gener i el 16 de maig de 2019.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: