Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’activitat comercial de l’Alt Penedès té el seu expositor amb les tradicionals Fires de Maig

Les Fires de Maig de Vilafranca són una mostra multisectorial de referència a Catalunya, amb la presència de 122 expositors de diferents àmbits com l’automoció, la maquinària agrícola, o el comerç,.

El món del vi i la gastronomia també hi
són presents en una fira que és un gran reflex de la vitalitat i diversitat de les empreses i els comerços del territori.
Les Fires es consoliden com un dels principals aparadors de l’activitat econòmica de Vilafranca i creixen en nombre d’expositors dels sectors de l’automoció i la maquinària agrícola.
Dels 122 expositors 17 són nous aquest any. Per sectors, el que compta amb més expositors és el de comerç i serveis, que representa un 34%. Un 32% correspon al sector de l’automoció, un 13% son associacions i entitats, el 12% correspon a maquinària agrícola i un 9% es troben a la plaça del vi.
Un 80% dels expositors son de Vilafranca i comarca, i mirant el territori de la Vegueria s’arriba al 85% dels qui exposen a la fira.
El sector de l’automoció és un dels que ocupa més espai al recinte firal, i en aquesta edició hi ha 32 expositors, amb dues marques noves.
Destaquen les novetats en l’àmbit del consum enegètic.
En quan a la maquinària agrícola, en aquest edició hi ha 3 expositors més i s’arriba ja als 15, consolidant com la Fira amb més presència d’aquest sector de la demarcació de Barcelona. També que hi ha moltes novetats en relació al respecte pel medi ambient.
En el sector de la maquinària agrícola també s’incorpora aquest any un sorteig entre els qui facin alguna compra als expositors d’un xec de 1.000 euros. Recordem que en el sector de l’automoció es fa un sorteig de 3.000€ i al de la llar comerç i serveis el sorteig és de 1.200€.
La Fira ofereix també l’espai Demo, un espai que permet acollir diverses xerrades i presentacions dels expositors de les fires.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: