Dissabte, 24 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La prevenció davant els productes financers centra una xerrada de la Setmana de la Gent Gran

Les hipoteques inverses i els possibles riscos que poden comportar, centren una concorreguda xerrada a l’Escorxador emmarcada en els actes de la setmana de la Gent Gran de Vilafranca.

L’escorxador acollia dimecres al matí, en el marc dels actes de la setmana de la Gent Gran de Vilafranca, una sessió informativa per parlar sobre les hipoteques inverses. Jordi Torruella, vice president de l’associació d’usuaris de banca Adicae, va ser l’encarregat de parlar als assistents a la xerrada sobre aquesta qüestió. Comentava que es tracta d’un producte financer que s’ofereix a gent gran per tal que posin el seu pis com a garantia per rebre una renda mentre hi viuen, però que després acostuma a tenir penalitzacions importants per els hereus que el volen rescatar o per els mateixos propietaris si necessiten allargar el termini del contracte. Torruella remarca que pot ser un producte interessant en alguns casos, però sobre tot recomanava informar-se molt bé.

El responsable d’Adicae considera que hi ha molt poca educació financera entre els ciutadans, però també entre els qui es dediquen a oferir productes financers.

La sessió es va voler centrar sobre tot en facilitar aquesta informació bàsica als possibles usuaris d’aquests productes, i conscienciar-los de la importància d’assessorar-se bé i no precipitar-se a l’hora de prendre decisions relacionades amb les seves finances.

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
22:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
23:00
L'estimada immortal
La millor música de tots els temps, amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

21:30
Al dia
Informació general de Catalunya
22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
22:30
De festa
Ballada de sardanes al Tívoli

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: