Dimecres, 29 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La prevenció davant els productes financers centra una xerrada de la Setmana de la Gent Gran

Les hipoteques inverses i els possibles riscos que poden comportar, centren una concorreguda xerrada a l’Escorxador emmarcada en els actes de la setmana de la Gent Gran de Vilafranca.

L’escorxador acollia dimecres al matí, en el marc dels actes de la setmana de la Gent Gran de Vilafranca, una sessió informativa per parlar sobre les hipoteques inverses. Jordi Torruella, vice president de l’associació d’usuaris de banca Adicae, va ser l’encarregat de parlar als assistents a la xerrada sobre aquesta qüestió. Comentava que es tracta d’un producte financer que s’ofereix a gent gran per tal que posin el seu pis com a garantia per rebre una renda mentre hi viuen, però que després acostuma a tenir penalitzacions importants per els hereus que el volen rescatar o per els mateixos propietaris si necessiten allargar el termini del contracte. Torruella remarca que pot ser un producte interessant en alguns casos, però sobre tot recomanava informar-se molt bé.

El responsable d’Adicae considera que hi ha molt poca educació financera entre els ciutadans, però també entre els qui es dediquen a oferir productes financers.

La sessió es va voler centrar sobre tot en facilitar aquesta informació bàsica als possibles usuaris d’aquests productes, i conscienciar-los de la importància d’assessorar-se bé i no precipitar-se a l’hora de prendre decisions relacionades amb les seves finances.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:30
Tot jazz
Un recorregut per la història del jazz vista des de Catalunya
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: