Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local de Vilafranca es mobilitza novament contra el càncer infantil

La Policia Local de Vilafranca es mobilitza novament contra el càncer infantil

Per segon any la Policia Local regalarà escuts solidaris a canvi d’una donació mínima de 4 euros a la seu de la Policia Local, a l’Ajuntament i durant les Fires de Maig al stand situat al recinte fira

Més d’una tercera part dels cossos de Policia Local que hi ha a Catalunya s’han implicat activament en una campanya per ajudar a fer realitat el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa.

“Pels valents” és el lema de la campanya llançada per l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i la Fundació FC Barcelona per finançar el projecte i per regalar-lo a les persones que fessin una donació per al SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

Gràcies a aquestes donacions, les de milers de particulars i d’un elevat nombre d’empreses i entitats de diferents àmbits, l’Hospital Sant Joan de Déu va poder iniciar les obres del nou centre l’any passat.

El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 pacients l’any, un 30% més dels que el Servei d’Oncologia de Sant Joan de Déu i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer.

La Policia Local de Vilafranca iniciarà la posada en marxa dels escuts solidaris en l’estand propi durant les Fires de Maig, a la seva seu i a la porta de l’Ajuntament. Posteriorment buscarà la implicació d’entitats i comerços de la ciutat.

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
12:30
Copa Penedès TV
Santa Margarida i els Monjos - Subirats
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: