Dijous, 22 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La poesia i la música s’uneixen en una experiència artística a l’exposició de Neus Villar

Aquest dijous l’espectacle Mariart va prendre el protagonisme a la sala els Trinitaris com a complement a l’exposició «Pintant la vida» de l’artista Neus Villar-Gortàzar.

La poeta Noemi Morral i la pianista Montse Morral van protagonitzar una proposta creativa que busca fer reflexionar sobre com l’experiència artística ens pot ajudar a retrobar la nostra pròpia essència.

Un muntatge que s’articula en una primera part en què la poesia i la música van de la mà, i una segona on es fa una reflexió sobre la tasca creativa. Noemi Morral i Montse Morral.

Després d’un sotrac important a la vida, l’economista Noemí Morral marxa a Essaouira, una ciutat de la costa atlàntica marroquina, on comença a escriure i a dibuixar recuperant les habilitats de la infantesa. D’aquí en surten dos llibres de de poemes i dibuixos que narren el seu viatge geogràfic i vital, a través del qual inicia un nou camí acompanyada de l’art i del poder inspirador i terapèutic del mar.

Poeta i pianista oferien la peça escènica MARiART, en la que onades, música i poesia s’entrellacen en una abraçada íntima i emocionant.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
01:00
Penedès d'estiu
Magazín d'estiu, amb Clàudia Climent
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
00:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
01:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: