Dimarts, 1 de Desembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nord-americana Madeleine Peyroux serà la cap de cartell del Vijazz 2019

La cantant actuarà a l’escenari de la Plaça de Jaume I la nit de divendres inaugurant l’edició 2019 del Banc Sabadell Vijazz Penedès. Presentarà el seu darrer treball ‘Anthem’.

La 13a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès, que tindrà lloc del 5 al 7 de juliol a Vilafranca, s’inaugurarà amb l’actuació el divendres de Peyroux, que actuarà a l’icònic escenari de la plaça Jaume I de la Capital del Vi. Ho farà amb l’acompanyament del bateria, Graham Hawthorne, el baixista, Paul Frazier, el teclista, Andy Ezrin, i el guitarrista, Gregg Fine. Amb més de 22 anys de carrera musical i vuit discos publicats, Madeleine Peyroux ha esdevingut una veu única i personal del jazz vocal del segle XXI, segons destaca el director artístic del Vijazz, Pere Pons.

Elegància, sofisticació i eclecticisme defineixen la identitat de Madeleine Peyroux, una artista inquieta i exigent com poques. En l’apartat de referències es poden trobar fars tan il·lustres i contrastats com Billie Holiday, Edith Paiff, Leonard Cohen o Serge Gainsbourg, entre molts d’altres. Tot i haver nascut a la localitat nord-americana de Athens (Georgia), moltes temporades les va viure a Nova Orleans, ciutat on va néixer el seu pare i on ella va absorbir tot el jazz que es respira pels carrers de l’anomenada Crescent City.

A Vilafranca presentarà el seu darrer disc “Anthem”, l’obra més ambiciosa de la seva carrera i la que aplega les múltiples facetes que defineixen la seva personalitat artística: compromís, sensibilitat i poètica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: