Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nit dels Xarel·los portarà 25 vins diferents al Claustre de Sant Francesc aquest mes de juny

En el marc del Claustre de Sant Francesc s’ha fet la presentació de l’edició d’aquest 2019 de la Nit dels Xarel·los, iniciativa que impulsa el restaurant Gat Blau amb el patrocini de la D.O Penedès.

Olga Guasch, propietària del Gat Blau, i Francesc Olivella, director de la D.O Penedès, van ser els encarregats de presentar aquesta onzena edició, amb l’acompanyament del president dels Castellers de Vilafranca, Joan Badell, i representants dels 13 cellers que participen en aquesta edició.

Des de la D.O Penedès, Olivella destacava haver pogut arribar a la onzena edició d’aquesta cita de promoció de vins de la varietat xarel·lo.

La Nit dels Xarel·los se celebrarà el proper 15 de juny, a partir de les 7 de la tarda, a l’espai del Claustre de Sant Francesc. Fins a la mitjanit es podran fer degustacions de vins elaborats amb la varietat xarel·lo acompanyats d’una gastronomia pensada en maridatge amb els vins que hi ha a la mostra. Hi participen 13 cellers que oferiran 25 vins monovarietals de xarel·lo.

L’11a edició de La Nit dels Xarel·los torna a repetir el sistema de forfait. En arribar, els assistents adquiriran per un preu de 15€ un tiquet amb el que se’ls hi entregarà un braçalet que els permetrà degustar tots els vins del showroom i gaudir de tres consumicions gastronòmiques elaborades pel restaurant El Gat Blau. Unes propostes que s’inclouen dins del concepte La Cuina del Vi. Per altra banda, també es podrà gaudir dels formatges Xerigots i d’ostres fresques del Delta de l’Ebre servides al moment.

A les 8 del vespre està prevista l’actuació dels Castellers de Vilafranca i durant tota la Nit de Xarel·los hi haurà música en directe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: