Diumenge, 16 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JNC presenta una trentena de candidats en les municipals a la Vegueria Penedès

Aquest dilluns s’han presentat a Vilafranca els candidats que van dins les llistes de Junts per Catalunya a les properes eleccions municipals en el marc de la Vegueria Penedès.

El coordinador de la JNC a la Vegueria, el vilafranquí Martí Compte, destaca que són una trentena de joves, entre els quals hi ha dos caps de llista. Robert Monzonis, alcaldable de Cubelles, i Bernat Catasús, alcaldable a Sant Quintí de Mediona.
Martí Compte reivindica la participació dels joves a les llistes municipals.

Robert Monzonis apunta que treballaran per fer que el Penedès sigui un territori cohesionat i perquè es faci el desplegament del Govern de la Generalitat a la Vegueria, i Bernat Catasús, destaca que en els dos darrers anys la JNC ha estat realitzant activitats de formació política, per estar ben preparats. També apunta que a l’Alt Penedès hi haurà candidats de la JNC a Font-rubí, Sant Sadurní, Subirats, Vilafranca i Sant Quintí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: