Diumenge, 5 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La DO Penedès realitza accions de col·laboració amb botigues especialitzades de Barcelona

En les properes setmanes es duran a terme accions promocionals en diferents establiments especialitzats de BArcelona i rodalies, així com tastos de productes de la DO Penedès.

Des del 20 de maig fins el 30 de juny, els clients de 85 botigues especialitzades de Barcelona i les seves rodalies, trobaran en vins de la DO Penedès uns collarins amb els que podran ser premiats. Aquesta acció de col·laboració amb aquest tipus d’establiments té l’objectiu de potenciar el consum de vins Penedès entre el consumidor final.

Per a saber si el collarí ha estat premiat, només caldrà obrir la seva pestanya, una vegada realitzada la compra de l’ampolla. Entre els premis hi han ampolles màgnum i ampolles de 0,75l de vins de la DO Penedès. En aquesta ocasió participen 22 cellers de la Denominació d’Origen.

Paral·lelament a aquesta acció, se celebraran tastos a diverses botigues especialitzades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: