Dimarts, 21 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La CUP prioritzarà les polítiques socials i pels drets de les persones en el cas de governar

La CUP de Vilafranca ha presentat les seves propostes en matèria de polítiques socials amb polítiques que estiguin al servei de les persones i per garantir els drets socials.

El número 3 de la llista, Txus Magallón, explica que proposen crear una regidoria dels Drets Socials, i activar una Mesa Local d’Emergència Social i Habitacional.

També volen recuperar l’Oficina Local d’Habitatge i uns serveis funeraris assequibles per a tothom, ampliar el parc municipal d’habitatges d’emergència, adoptar mesures contra la segregació escolar i dur a terme polítiques a favor de la igualtat de gènere.
La formació entén que la bona administració de les ciutats exigeix el respecte i la garantia dels drets humans per a tots els habitants sense cap exclusió en la promoció dels valors de cohesió i protecció de les persones més vulnerables, i creuen que actualment a la vila no estan garantits tots els drets com el de l’accés a l’habitatge, a l’accés universal a la sanitat, l’educació pública sense segregació escolar, o la igualtat de gènere.
Els cupaires entenen que ja és hora que l’Ajuntament sigui una peça activa per posar fi a les desigualtats socials generades per un sistema capitalista cada cop més agressiu.
Per això l’objectiu de la CUP és desenvolupar polítiques que fomentin el treball de qualitat, els drets socials de les persones i el respecte a la diversitat com a font de riquesa col·lectiva.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
10:30
Diades castelleres
Samuel Martínez - joier

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: