Dilluns, 20 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP ha iniciat la campanya electoral amb un dinar amb militants i simpatitzants

Concebut com un acte lúdic i festiu, la CUP de Vilafranca ha convocat militants i simpatitzants aquest diumenge al migdia al parc Tívoli en un dinar per mobilitzar el seu equip.

La Vanessa Rafecas explica que en els darrers mesos han estat rebent bones sensacions i que volen llençar un missatge clar, identificant la CUP com a l’eina necessària perquè es produeixi un canvi de govern a Vilafranca.

Per la seva banda el candidat, Noel Viñas, va agrair l’esforç de la militància i va remarcar l’aposta clara per un govern d’esquerres.

Entre els diferents actes previstos per la CUP s’apunta a la seva participació en un debat sobre l’ensenyament aquest dilluns a l’Escorxador, l’acte central aquest proper dissabte a la Plaça Constitució amb Eulàlia Reguant, un debat al Casal Popular el dimarts 21 de maig i el debat de RTV Vilafranca el dimecdres 22.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: