Dimarts, 25 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La CUP es reivindica com l’alternativa de canvi a l’Ajuntament

Des de la Candidatura d’Unitat Popular es refermen com a l’alternativa per pilotar un canvi de govern a l’Ajuntament de Vilafranca amb propostes d’esquerres.

Dimarts a la tarda, a la plaça de la Vila, la Candidatura d’Unitat Popular de Vilafranca va aprofitar per fer un balanç del mandat que ara s’acaba al mateix temps que fer una crida a les forces d’esquerres per tal de fer possible un canvi a l’Ajuntament vilafranquí.

El cap de llista de la CUP, Noel Viñas, va recordar que en les darreres eleccions generals, les forces d’esquerres van sumar més de 10.000 vots a Vilafranca, mentre que els representants de l’actual govern es van quedar en menys de 8.000. Viñas va postular-se com a pal de paller per fer possible una alternativa de govern sumant amb ERC i VeC.

Viñas deia que volen acabar amb l’opacitat del PDeCat, l’actual Junts per Vilafranca, i el PSC que porten 40 anys governant la vila. El compromís de la CUP és treballar des de la Unitat Popular i, des del municipalisme, per posar la vida i els drets socials fonamentals al centre de l’agenda política.

Enquesta

La justícia espanyola posa en perill...

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, dissabte
00:30
Musical
Coral Laroc - Notes amb art
01:30
El gloriós
Pgm 3 - Figuetaires, Cercolets i Banda de Música

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: