Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP es reivindica com l’alternativa de canvi a l’Ajuntament

Des de la Candidatura d’Unitat Popular es refermen com a l’alternativa per pilotar un canvi de govern a l’Ajuntament de Vilafranca amb propostes d’esquerres.

Dimarts a la tarda, a la plaça de la Vila, la Candidatura d’Unitat Popular de Vilafranca va aprofitar per fer un balanç del mandat que ara s’acaba al mateix temps que fer una crida a les forces d’esquerres per tal de fer possible un canvi a l’Ajuntament vilafranquí.

El cap de llista de la CUP, Noel Viñas, va recordar que en les darreres eleccions generals, les forces d’esquerres van sumar més de 10.000 vots a Vilafranca, mentre que els representants de l’actual govern es van quedar en menys de 8.000. Viñas va postular-se com a pal de paller per fer possible una alternativa de govern sumant amb ERC i VeC.

Viñas deia que volen acabar amb l’opacitat del PDeCat, l’actual Junts per Vilafranca, i el PSC que porten 40 anys governant la vila. El compromís de la CUP és treballar des de la Unitat Popular i, des del municipalisme, per posar la vida i els drets socials fonamentals al centre de l’agenda política.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: