Dimecres, 21 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca anuncia que l’habitatge serà una prioritat en el cas de governar

Divendres passat la CUP de Vilafranca organitzava una xerrada al voltant de les polítiques d’habitatge i presentava algunes de les seves propostes en aquest àmbit.

A l’acte hi intervenien la diputada al parlament Maria Sirvent, la regidora de l’Ajuntament de Sabadell Glòria Rubio, el tècnic de l’Ajuntament de Vilafranca Miquel Cartró i la regidora Laia Santís.
La regidora explica que el dret a un habitatge digne és una de les seves principals prioritats.

I la diputada Maria Sirvent remarca que el marc legislatiu afavoreix l’especulació immobiliària i el tracte de l’habitatge com un bé de consum i no pas com una necessitat bàsica de tota persona.

Per la seva banda la regidora de Sabadell, Glòria Rubio, exposava alguns exemples de com actuar, a més a més de de l’emergència habitacional. Propostes per posar el dret a l’habitatge al centre de l’agenda política amb la necessitat d’un pla d’habitatge local.
Amb aquest acte la CUP volia posar de manifest la seva plena disposició a fer del dret d’accés a un habitatge digne un eix polític, si cal buscant les escletxes legislatives amb la voluntat de cobrir les necessitats reals de les persones.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
05:30
Vilafranca, punt de trobada
Debats d'interès social
06:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: