Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La CUP creix a l’Alt Penedès, Garraf i Anoia, amb 6 candidatures més que el 2015

La CUP creix a l’Alt Penedès, Garraf i Anoia, amb 6 candidatures més que el 2015

La formació fa un pas endavant i suma sis candidatures a les comarques del Garraf, Anoia i Alt Penedès.

Sant Quintí de Mediona, Mediona, Sant Cugat Sesgarrigues, Cunit, Cubelles, Piera, Vallbona d’Anoia i Sant Martí de Tous seran els nous municipis on hi haurà participació de la CUP en les eleccions municipals.
Segons un comunicat, aquestes noves CUP neixen a pobles on hi ha un alt nivell d’organització popular, on hi ha gent que fa temps que treballa per ser motor de canvi, on hi ha estructura local, perquè el projecte polític de la CUP no té cap sentit si només es nodreix de la tasca feta a les
institucions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: