Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral Laroc acaba el curs amb un concert en que sumaran diferents disciplines artístiques

El concert ‘Notes amb art’ i servirà per mostrar el nou repertori que la coral ha estat treballant aquesta temporada, en un recital en que compartiran escenari amb altres disciplines artístiques.

El proper 9 de juny la coral vilafranquina Laroc oferirà el seu concert de final de curs a l’Auditori de la capital de l’Alt Penedès. Aquests dies han estat assajant a l’ateneu municipal, preparant aquesta cita de final de temporada. Un concert que, com explica la seva directora Judit Camprubí, es titula ‘Notes amb art’ i fa un lligam entre la música i diferents disciplines artístiques.

Camprubí comenta que aquesta ha estat la seva primera temporada al capdavant de la coral Laroc, que ha aprofitat per renovar el repertori que han estat treballant al llarg de tot el curs i fins i tot amb algunes peces que s’estrenaran el dia 9

Per aquest concert, la coral estarà acompanyada de música en directe amb piano, bateria i baix, i dimecres al vespre, en un dels assaigs, sonaven així.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: