Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La coalició de l’Entesa i ERC a la Granada presenta la seva llista

La coalició de l’Entesa i ERC a la Granada presenta la seva llista

La llista electoral està encapçala per primer cop Joan Amat, fins ara tinent d’alcalde del consistori granadenc.

Els cinc principals eixos de treball de la coalició per als propers quatre anys són la seguretat ciutadana; la creació d’un centre de dia; l’execució de les obres de la nova escola durant el 2020; la construcció d’un pavelló esportiu; i la dinamització de les activitats juvenils.
Les actuals regidores de l’Ajuntament Mercè Villar i Roser Marrugat ocupen el segon i tercer lloc de la llista electoral respectivament. En el quart hi ha Xavier Ciércoles. El cinquè lloc és per a una nova incorporació de la formació, la Gemma Casañas. Tanca la llista el fins ara alcalde Diego Díez de los Ríos, que ha estat encapçalant la formació durant més
de 20 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: