Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La cinquena edició del cicle paisatges arrenca aquest diumenge amb els nord-americans Mehetable

La cinquena edició del cicle paisatges arrenca aquest diumenge amb els nord-americans Mehetable

L’espai Muntanya Sant Jaumer serà novament l’escenari d’aquest cicle de concerts que organitza des de fa 5 anys Brave Coast, i que consta enguany de tres sessions al llarg d’aquest mes de maig.

El concert vermut inaugural serà a la 1 del migdia, amb taquilla inversa, i amb la participació de Mehetable, un grup procedent dels Estats Units, concretament de Portland.

Mehetable s’estrenen a Catalunya en primícia. És la sortida en solitari de la violinista i compositora de Portland, Jerusha Neely, que fusiona els sons delicats i adornats de folk, música de cambra, cançons d’art i molt més amb una veu angelical. El seu debut disc homònim, amb col·laboradors David Noyes (violoncel, veu) i Anna Maria Noyes (viola, veu), es publicarà just a l’inici d’una gira europea de tres setmanes aquest mes de maig, acompanyada del baterista Peter McLaughlin.

Tancaran aquesta primera jornada de celebració del cinquè aniversari del cicle els Brave Coast Djs, que també estan de celebració: 10 anys amb actuacions arreu del país.

Les properes cites del cicle Paisatges seran el 19 de maig amb Albert Freixas i finalitzarà el 26 de maig amb Joan Masdeu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: