Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La capella de Sant Joan acollirà una exposició antològica de la ceramista Montse Llanas

La capella de Sant Joan acollirà una exposició antològica de la ceramista Montse Llanas

Aquest divendres 10 de maig s’inaugurarà l’exposició antològica “Fang-foc-alè” a la capella de Sant Joan, un recorregut per la trajectòria artística de Montse Llanas al voltant de la ceràmica

La vida, els ancestres, l’alfabet, la paraula, els pensaments, les relacions, els missatges, els estats i la transformació de la matèria, esdevenen components imprescindibles en la seva obra. La màgia dels quatre elements, Terra, Aigua, Aire i Foc sempre l’ha fascinat i experimentar amb la seva transformació com si es tractés d’un joc d’alquímia és el que ha fet durant aquests 40 anys d’ofici, per omplir de contingut i essència del seu recorregut artístic.

El recorregut que proposa Montse Llanas s’inicia amb peces ceràmiques de l’any 1987 i finalitza amb obres recents d’aquest 2019. A cadascuna de les diferents èpoques, la ceramista interpel·la al visitant a prendre consciència del treball ceràmic tenint en compte sempre els elements de la terra, l’aigua, l’aire i el foc. Montse Llanas descriu la ceràmica com a una peça viva, fruit de la terra. També te en compte les imatges ancestrals a les que va associada, el naixement de les civilitzacions, els costums, les tradicions.

La inauguració tindrà lloc a les 8 del vespre d’aquest divendres 10 de maig i anirà a càrrec del regidor de Cultura de l’Ajuntament, Raimon Gusi, i en farà la presentació el director de l’Escola Municipal d’Art Arsenal,
Albert Abella.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: