Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya electoral de les municipals comença amb bon ambient

Aquesta mitjanit de dijous a divendres ha començat la campanya que confluirà en les eleccions municipals i europees del proper 26 de maig.

A Vilafranca, com és costum, s’ha iniciat l’enganxada de cartells amb els 7 candidats a l’alcaldia acompanyats dels seus equips.
Pere Regull de JxV opta a la reelecció com a alcalde i es presenta amb el lema ‘El teu alcalde’, amb l’objectiu de reforçar la intenció de governar per a tots els vilafranquins. Regull espera obtenir més regidors dels vuit que té en l’actualitat, per aconseguir aplicar el seu programa electoral. Reconeix que es tracta d’unes eleccions especials, just després de les generals, però demana que es voti pensant en qui ha de governar Vilafranca.

Francisco Romero repeteix com a candidat del PSC i es presenta amb el lema ‘La Vilafranca de les noves oportunitats’. Apunta que després de passar per una greu crisi econòmica ara és hora d’encetar una nova etapa de progrés, amb la lluita contra el canvi climàtic i les desigualtats com a referents .

Romero espera millorar resultats i poder liderar l’ajuntament els propers 4 anys.
Per la seva banda la CUP va organitzar un acte d’inici de campanya a la plaça Milà i Fontanals, en el que hi van participar una quarantena de militants i simpatitzants. El candidat Noel Viñas va agrair la feina fets fins ara i va explicar els principals actes de campanya, entre d’altres un dinar al Parc Tívoli aquest diumenge. Després es van desplaçar al carre Indústria on van enganxar el primer cartell. Cartell que no porta la foto del candidat. L’eslògan és ‘Construïm la Vilafranca valenta’

Des de la CUP esperen liderar una alternativa al govern actual.

ERC iniciava la campanya, com té costum, a peu del Monument a Milà i Fontanals. El cartell amb la imatge de la candidata Mònica Hill s’acompanya de la frase ‘Som la Vilafranca que parla clar’. Hill remarca que són la força política que explica les coses de forma clara i directa, per exemple en les intencions de futurs pactes per un nou govern. Aquí insisteix que la línia vermella es troba en els partits que van donar suport al 155.

En relació a les expectatives des d’ERC esperen repetir els bons resultats de les eleccions generals en les que a Vilafranca van aconseguir 6.789 vots.

VeC iniciava la campanya a la Plaça Penedès amb l’enganxada d’un cartell que presenta com a eslògan ‘Fem Vilafranca amb tu i per a tothom’, amb un doble missatge sobre les polítiques que volen portar a l’ajuntament. Polítiques de participació ciutadana i de serveis als ciutadans.
El candidat, Ramon Arnabat, apunta que per aconseguir-ho volen millorar els resultats de les anteriors eleccions i sumar amb altres grups per canviar el govern.

Una altra de les cares noves d’aquestes eleccions és la del candidat del PP, el jove Miquel Tarrada, que acompanya el seu cartell amb el lema ‘Tu pots millorar Vilafranca’. Tarrada assenyala que l’objectiu és aportar propostes factibles i en donava alguns detalls.

El candidat el PP dona per fet que mantindran el regidor, tenint en compte que a Vilafranca han tingut sempre una base sòlida.
I la novetat d’aquests comicis a Vilafranca respecte als del 2015 és la participació també de Ciutadans. El seu canidat és Eladio García i l’eslògan és breu i directe ‘Vamos’

García espera aconseguir la representació suficient per negociar una alcaldia constitucionalista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: