Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 31a Jornada Gastroenterològica de les Comarques Catalanes s’ha celebrat a Vilafranca

La Unitat d’Aparell Digestiu de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès ha organitzat la 31a Jornada Gastroenterològica de les Comarques Catalanes.

Més de 100 metges especialistes en Gastroenterologia i Hepatologia es van trobar a Vilafranca aquest dissabte per debatre treballs científics i casos clínics i parlar sobre avenços científics i tecnològics en l’àmbit de la digestologia. La 31a Jornada Gastroenterològica de les Comarques Catalanes estava organitzada enguany per la Unitat d’Aparell Digestiu de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès amb el suport de la Societat Catalana de Digestologia.

Aquesta jornada, que tenia lloc a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer, va permetre compartir experiències i debatre sobre els reptes sanitaris més importants d’aquesta especialitat, com explica la doctora Gemma Tremosa, cap de la Unitat de Digestiu de l’HCAP i membre de l’equip organitzador de la jornada.

La inauguració de la jornada va comptar amb la intervenció de la regidora de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca Anna Doblas. Durant la trobada es van fer quatre simpòsiums, en els quals destacats especialistes van tractar temes d’actualitat: l’hepatopatia amb els avenços diagnòstics i terapèutics de la malaltia del fetge gras, la consulta d’alt risc del càncer colorectal, la malaltia inflamatòria intestinal i l’esofagitis eosinofílica.

La jornada també va incloure una conferència sobre les últimes novetats en tecnologia endoscòpica i el tractament motivacional del malalt.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: