Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts per Vilafranca ampliarà els recursos per millorar el manteniment de la via pública

Recuperar la inversió en via públic i treballar per millorar el transport públic des de Vilafranca cap a Barcelona, Tarragona i Bellaterra són prioritats de Junts per Vilafranca.

Dilluns al matí, Pere Regull, cap de llista de Junts per Vilafranca, ha comparegut davant dels periodistes acompanyat d’altres membres de la llista electoral per explicar que Vilafranca disposarà de més recursos per continuar millorant l’estat i el manteniment dels carrers, places i parcs. Ha explicat que després d’uns anys complicats a causa de la crisi econòmica en que la prioritat ha estat mantenir serveis per tal de mantenir la cohesió social a Vilafranca, el candidat de Junts per Vilafranca l’actual moment de majors ingressos a l’Ajuntament permet el compromís de recuperar les inversions a la via pública.

Regull ha explicat que continuar amb la urbaniztació de la llossa i entomar la millora del barri del Molí d’en Rovira i el carrer Comerç son les prioritats.

En matèria de transport, Junts per Vilafranca es compromet a renovar la qualitat i la comoditat del servei del bus exprés Vilafranca-Barcelona, continuant fent pressió per a ampliar la freqüència de les línies d’autobusos i trens que uneixin Vilafranca i Barcelona, a més d’implementar la connectivitat amb la UAB-Bellaterra i la ciutat de Tarragona.

En aquest sentit, ha explicat que les converses amb ADIF són fluïdes i hi ha moltes possibilitats que aviat signem un nou conveni amb millores. Algunes d’aquestes seria la remodelació de l’estació de Rodalies i la cobertura de la zona del pont de Moja.

Un altres dels punts del programa de Junts per Vilafranca en matèria d’urbanisme és continuar millorant els espais públics, rotondes i voreres. Alguns exemples són les urbanitzacions de la Rambla de la Girada i de l’avinguda de Catalunya, dues vies estan molt malmeses a causa de les arrels dels arbres que hi ha plantats i que es buscarà solucionar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: