Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Han començat les obres de la Biblioteca Municipal de Sant Martí Sarroca

Han començat les obres de la Biblioteca Municipal de Sant Martí Sarroca

Amb les obres adjudicades per concurs públic, les obres es van iniciar el passat dijous, 16 de maig.

Després dels estudis inicials, de la realització de l’avantprojecte, del concurs del projecte executiu, de l’obtenció de finançament i d’altres gestions, el 27 de juliol de l’any passat el govern municipal va portar al Ple Municipal l’aprovació del procediment de licitació de les obres de la biblioteca municipal de Sant Martí, que amb el suport de tots els grups polítics, va tenir llum verda. Amb les obres adjudicades per concurs públic, les obres es van iniciar el passat dijous, 16 de maig, per començar a fer realitat el nou espai de biblioteca pública de nova construcció al Parc de la Pau. Això permetrà dinamitzar aquest espai com a eix cultural i de lleure, amb un equipament municipal amb consum energètic proper a zero, oferint serveis de biblioteca, sala d’actes i cafeteria i apostant per la dinamització i l’oferta cultural i d’estudi al municipi, amb un projecte arquitectònic integrat al Parc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: