Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Garcia Quera ha parlat del còmic històric en una conferència col·loqui a Vilafranca

El dibuixant Oriol Garcia Quera ha parlat del còmic històric en una conferència col·loqui emmarcada en l’aniversari del Llegir per sentir.

Oriol Garcia Quera va ser dimarts al vespre a la Biblioteca Torras i Bages en una conferència col·loqui organitzada en el marc dels 25 anys del programa de Ràdio Vilafranca sobre literatura infantil i juvenil Llegir per sentir. Garcia Quera és dibuixant especialitzat en còmic històric i, més particularment, en personatges i episodis de la història de Catalunya. Ha dibuixat diversos àlbums amb guió propi o d’altres autors. Forma part del professorat de l’Escola del Còmic Joso des de fa anys i és un dels autors de còmic històric més reconeguts actualment.

Garcia Quera ha dedicat algunes de les seves obres a Olèrdola, municipi amb el qual manté una fructífera relació de fa anys.

L’acte estava patrocinat per la Institució de les Lletres Catalanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: