Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta la vuitena edició d’‘Accelera el creixement’ a les empreses de l’Alt Penedès

Des de Diputació de Barcelona i PIMEC ofereixen aquest assessorament personalitzat a les empreses que tenen voluntat de créixer i ampliar mercats.

El Consell Comarcal acollia divendres al matí la presentació a les empreses de l’Alt Penedès d’aquest projecte que lideren la Diputació de Barcelona i Pimec per tal d’oferir eines par facilitar el creixement de les petites i mitjanes empreses.

L’encarregada de fer-ne la presentació era Annabel Cuatrecases, responsable del projecte des de Pimec, que destacava que és la vuitena edició d’un programa que selecciona anualment una cinquantena d’empreses per acompanyar-les i oferir-los assessorament en processos de creixement i exportació.

La majoria d’empreses que s’interessen per participar en aquest projecte ja tenen clar que volen internacionalitzar-se, tot i que sovint no saben com fer-ho o estan en procés de creixement i necessiten assessorament extern.

Poden participar-hi empreses amb un mínim de 3 treballadors i 5 anys d’existència, i durant 9 mesos participaran en sessions formatives i rebran assessorament individualitzat per acompanyar-les en el seu creixement. L’avaluació que en fan des de Pimec és del tot positiva.

Al llarg d’aquests mesos es fan aquestes sessions de presentació a les empreses que estiguin interessades, i d’entre aquestes se’n seleccionen 50. A partir de setembre d’aquest any i fins el mes de juny de 2020 les empreses seleccionades podran desenvolupar el seu projecte de creixement amb l’assessorament de la Diputació i Pimec.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: