Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC es presenta a 23 dels 27 municipis de l’Alt Penedès

Aquest dimarts, i a les escales del Palau Baltà de Vilafranca, ERC va fer la presentació dels seus candidats a les properes eleccions municipals a l’Alt Penedès.

Un acte que va comptar amb la participació del conseller d’Exteriors de la Generalitat, Alfred Bosch.
Bosch va assenyalar que venia a Vilafranca en un dia molt especial per la conselleria, perquè s’han recuperat els delegats que va fer fora l’aplicació del 155.

Bosch també va anunciar el nomenament del periodista quintinenc, Oriol Duran, com a director general de la seva Conselleria.
Per la seva banda el president comarcal, Pol Pagès, va explicar que són un total de 23 les candidatures que ERC presenta a l’Alt Penedès, 10 de les quals estan encapçalades per dones. Pagès es va mostrar satisfet pels resultats de les eleccions generals, però es va mostrar prudent davant les municipals. La diputada Lluïsa Llop, per la seva banda va apuntar que tot i la prudència cal tenir una mirada optimista pel futur. I la candidata de Vilafranca, Mònica Hill, va parlar dels eixos bàsics de medi ambient a nivell comarcal, destacant el rebuig frontal al Quart Cinturó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: