Dimarts, 25 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
ERC crearà un ecoespai al Molí d’en Rovira que ajudi a reduir la generació de residus

ERC crearà un ecoespai al Molí d’en Rovira que ajudi a reduir la generació de residus

Els republicans han presentat les seves propostes de cara a la cura del medi ambient i la sostenibilitat. Han recordat que cal arribar l’any 2020 al 50% de recollida selectiva.

Els membres de la candidatura d’ERC a Vilafranca han explicat en els darrers dies de campanya les seves propostes en matèria de medi ambient i sostenibilitat. La cap de llista, Mònica Hill, explicava que volen crear un ecoespai en una de les naus del Molí d’en Rovira per tal que s’hi puguin derivar els voluminosos que actualment arriben a la deixalleria i que es puguin recuperar.

Mònica Hill recordava també que l’actual legislació obliga arribar l’any 2020 a un 50% de recollida selectiva, quan en aquests moments a Vilafranca s’està poc per sobre del 30%. Denunciava que queda molt feia per fer i que hi ha una manca total de planificació per part de l’actual govern.

En aquests sentit, un altre dels membres de la llista d’ERC, Pere Sàbat, remarcava que el model que actualment representa JxV i PSC està esgotat i que aporta solucions. Així, defensava que ERC encapçala una proposta d’esquerres per fer possible el canvi i permetre que Vilafranca recuperi el pes com a capital de comarca i ciutat important a nivell de Catalunya que diuen ha anat perdent en els darrers anys.

Enquesta

La justícia espanyola posa en perill...

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

03:30
El reportatge
Festival EVA 2019
03:45
Vilafranca opina
Festival EVA 2019
04:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, diumenge

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: